Oars, ook voor de finishing touch, om kado te geven of jezelf blij te maken!

TREASURE LABEL
treasure labelVrolijk gekleurde tasjes gemaakt van restjes leer. In plaats van weggooien krijgen deze restjes nu een nieuw leven! De tasjes zijn bovendien reuze handig in gebruik door de vele vakjes en ze sluiten met een magneet. Ze zijn voorzien van een lang hengsel zodat je ze ook cross over kunt dragen.

TINY MIRACLESMooie kartonnen hoezen, die je om een fles zet en zo je dutch design vaas creërt. Door het kopen van een handgemaakte hoes steun je een prachtig project: de TM Foundation biedt vrouwen in Mumbai een goed betaalde baan en zorgt de foundation voor onderwijs en gezondheidszorg.

HEVI HANDMADEHeviEen Nederlands modern sieradenmerk. Stoere sieraden, met liefde gemaakt, door verschillende ontwerpers. De sieraden zijn van koper, zink en magnesium gemaakt waarna het een zilverbad krijgt. Ook wel genoemd engeltjes zilver. De sieraden zijn nikkel- en loodvrij.

MONK & ANNA
Monk & AnnaEen prachtige collectie tassen van stof en vegan leather. De stijl is minimalistisch en geïnspireerd op Scandinavisch Design. Elke tas wordt verpakt in een bijpassend herbruikbaar linnen zakje.

LOQI BAGSSterke draagtassen met een gave print uit de museum collectie. De tassen van Loqi kunnen tot 20 kilo tillen en ze zijn waterdicht! Je kunt ze gemakkelijk en klein opbergen, mooi en praktisch!

MAII
Maii tassenIneke Mooi ontwerpt haar tassen in Nederland en laat ze produceren in een klein atelier in India. Ze heeft door de jaren heen een familiaire band opgebouwd met de lokale ondernemer. Speciaal aan de Maii tassen is, de gekleurde leren binnenkant en alle tassen zijn voorzien van een lang hengsel zodat je ze ook cross over kunt dragen. De bekendste modellen zijn de sabbag en de shopper die in twee maten verkrijgbaar is. Deze laatste is altijd in twee kleuren of leer met huidprint uitgevoerd.

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag gesloten

Dinsdag – 10:00 – 17:30

Woensdag – 10:00 – 17:30

Donderdag – 10:00 – 17:30

Vrijdag – 10:00 – 21:00

Zaterdag – 10:00 – 17:00

Zondag gesloten

NIEUWSBRIEF EN SOCIAL MEDIA

Altijd op de hoogte willen zijn van onze nieuwste collecties en acties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Geen zorgen, onze nieuwsbrief komt niet dagelijks of wekelijks maar ongeveer maandelijks. Zo blijf je 0p de hoogte van alle nieuwtjes die we hebben!

Volg ons ook op social media