Oars, ook voor de finishing touch, om kado te geven of jezelf blij te maken!

BERYLBeryl vertegenwoordigt samen met haar zusje Carmen het naar haar genoemde tassenmerk. Iedere tas wordt met de hand gemaakt van mooi soepel leer, in hun atelier in St.Anna-Parochie. Je koopt een uniek en met liefde en aandacht gemaakt product van Friese bodem!

TINY MIRACLESMooie kartonnen hoezen, die je om een fles zet en zo je dutch design vaas creërt. Door het kopen van een handgemaakte hoes steun je een prachtig project: de TM Foundation biedt vrouwen in Mumbai een goed betaalde baan en zorgt de foundation voor onderwijs en gezondheidszorg.

HEVI HANDMADEHeviEen Nederlands modern sieradenmerk. Stoere sieraden, met liefde gemaakt, door verschillende ontwerpers. De sieraden zijn van koper, zink en magnesium gemaakt waarna het een zilverbad krijgt. Ook wel genoemd engeltjes zilver. De sieraden zijn nikkel- en loodvrij.

MONK & ANNA
Monk & AnnaEen prachtige collectie tassen van stof en vegan leather. De stijl is minimalistisch en geïnspireerd op Scandinavisch Design. Elke tas wordt verpakt in een bijpassend herbruikbaar linnen zakje.

FLESSENWERKflessenwerkGeven is leuker! Flessenwerk heeft een zeer gevarieerd aanbod in cadeaus. Van een fles wijn tot een envelopje en een pot vol slingers, met een kadootje van Flessenwerk kom je altijd leuk binnen!

DANSK COPENHAGENDe sieraden van Dansk zijn geïnspireerd op de Scandinavische modewereld. Sierlijke lijnen en strakke vormen, vrouwelijk, simpel en stoer. Nikkel- en loodvrij en afgewerkt met zilver, rhodium of goud.

LOQI BAGSSterke draagtassen met een gave print uit de museum collectie. De tassen van Loqi kunnen tot 20 kilo tillen en ze zijn waterdicht! Je kunt ze gemakkelijk en klein opbergen, mooi en praktisch!

KOKODAMAkokodamaPrachtige plantenhangers, leuk om te geven of te krijgen! Niet alleen de plant, maar ook de hanger is 100% natuurlijk. Behalve kokodama’s kun je bij ons ook andere leuke kleine groen kadootjes vinden.

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag gesloten

Dinsdag – 10:00 – 17:30

Woensdag – 10:00 – 17:30

Donderdag – 10:00 – 17:30

Vrijdag – 10:00 – 21:00

Zaterdag – 10:00 – 17:00

Zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF EN SOCIAL MEDIA

Altijd op de hoogte willen zijn van onze nieuwste collecties en acties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Geen zorgen, onze nieuwsbrief komt niet dagelijks of wekelijks maar ongeveer maandelijks. Zo blijf je 0p de hoogte van alle nieuwtjes die we hebben!

Volg ons ook op social media