Oars, ook voor de finishing touch, om kado te geven of jezelf blij te maken!

ZWEI BAGS

Zwei bagsDit prachtige tassenmerk is sinds dit seizoen nieuw in onze winkel! Gemaakt van vegan leer of textiel en met handige vakken zijn deze tassen niet alleen mooi maar ook lekker praktisch. Daar houden wij van! Ze komen met een lang en kort hengsel zodat je kunt kiezen. Prijzen variëren tussen de €49,95 – €79,95.

TREASURE LABEL

treasure labelVrolijk gekleurde tasjes gemaakt van restjes leer. In plaats van weggooien krijgen deze restjes nu een nieuw leven! Bovendien reuze handig in gebruik door de vele vakjes en ze sluiten met een magneet. De tassen hebben een lang hengsel zodat je ze ook cross over kunt dragen.

MAII

Maii tassenIneke Mooi ontwerpt haar tassen in Nederland en laat ze produceren in een klein atelier in India. Door de jaren heen heeft ze een familiaire band opgebouwd met de lokale ondernemer. Speciaal aan de Maii tassen is de gekleurde leren binnenkant en geen enkele tas is hetzelfde!

HEVI HANDMADE

Hevi sieradenEen Nederlands modern sieradenmerk. Stoere sieraden, met liefde gemaakt, door verschillende ontwerpers. De sieraden zijn van koper, zink en magnesium gemaakt waarna het een zilverbad krijgt. Ook wel genoemd engeltjes zilver. De sieraden zijn nikkel- en loodvrij.

LOQI BAGS

Loqi bagsSterke draagtassen met een gave print uit de museum collectie. De tassen van Loqi kunnen tot 20 kilo tillen en ze zijn waterdicht! Je kunt ze gemakkelijk en klein opbergen, mooi en praktisch! Daarnaast maken ze gebruik van gerecyclede materialen en ondernemen ze stappen om CO2 neutraal te zijn.

& NOG VEEL MEER

We vullen de winkel regelmatig met leuke accessoires! Zo vind je een ruim aanbod aan tassen, kleine mobiel tasjes, broek en knoop riemen, maar ook kettingen. Daarnaast hebben we ook veel sjaals in verschillende materialen, kleuren en prints. Kom gezellig langs en ontdek het aanbod!

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag gesloten

Dinsdag – 10:00 – 17:30

Woensdag – 10:00 – 17:30

Donderdag – 10:00 – 17:30

Vrijdag – 10:00 – 21:00

Zaterdag – 10:00 – 17:00

Zondag gesloten

Vrijdag 14 & 21 juli zijn wij i.v.m. vakantie geopend van 10:00-17:30 uur

NIEUWSBRIEF EN SOCIAL MEDIA

Altijd op de hoogte willen zijn van onze nieuwste collecties en acties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Geen zorgen, onze nieuwsbrief komt niet dagelijks of wekelijks maar ongeveer maandelijks. Zo blijf je 0p de hoogte van alle nieuwtjes die we hebben!

Volg ons ook op social media