Gerhard, eigenaar

Gerhard, eigenaar

Creatief brein, verantwoordelijk voor het interieur van de winkel en vele zaken achter de schermen. Zet zich middels diverse bestuursfuncties in voor de stad. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de tennisbaan, maar zijn grootste passie gaat uit naar zijn oude motorfiets, waar hij het liefste mee door Europa zwerft.
Fiona, mede- eigenaar

Fiona, mede- eigenaar

Fiona, mede- eigenaar en vrouw van. 30 jaar lang het gezicht van Oars. Verantwoordelijk voor in- en verkoop, styling en de dagelijkse gang van zaken. Gaat graag met mensen om en houdt van haar vak, omdat het altijd in beweging is. Leeft zich in haar vrije tijd graag uit in de sportschool, en is een echte kunst- en cultuur liefhebber.
Amarins, onze rechterhand

Amarins, onze rechterhand

Amarins kwam 8 jaar geleden binnen en las al heel snel het handschrift van Oars. Heeft tussendoor nog een wereldreis gemaakt, maar voelt zich helemaal thuis in de mode. Ze is verantwoordelijk voor de verkoop en het beheer van alle online kanalen van Oars. Ondertussen doet ze ook nog een duale studie ORM aan de NHL Stenden.
Lotte, onze socialguru

Lotte, onze socialguru

Lotte werkt sinds een tijdje bij Oars en helpt bij alle online werkzaamheden. Daarnaast volgt ze de studie Online Content Creator aan de NHL Stenden. Ook is ze vaak in de sporthal te vinden om een balletje te slaan op het volleybalveld.

Werken bij Oars?

Zie jij een match met ons, we horen graag van je! Momenteel hebben we een vacature open staan voor een storemanager / bedrijfsleider, maar ook voor een ervaren verkoopster!

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag gesloten

Dinsdag – 10:00 – 17:30

Woensdag – 10:00 – 17:30

Donderdag – 10:00 – 17:30

Vrijdag – 10:00 – 21:00

Zaterdag – 10:00 – 17:00

Zondag gesloten

 

NIEUWSBRIEF EN SOCIAL MEDIA

Altijd op de hoogte willen zijn van onze nieuwste collecties en acties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Geen zorgen, onze nieuwsbrief komt niet dagelijks of wekelijks maar ongeveer maandelijks. Zo blijf je 0p de hoogte van alle nieuwtjes die we hebben!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op social media

Facebook  Instagram