Verzenden

Alle bestellingen boven de €75,- verzenden wij gratis. Onder de €75,- brengen wij €3,95 verzendkosten in rekening. Oars Mode Franeker verzendt op dit moment al haar bestellingen met DHL of Post NL. Mocht je zelf een voorkeur hebben voor één van deze twee bedrijven, geeft het dan aan via de bestelnotitie en wij versturen je bestelling met het bedrijf naar jouw keuze. Je ontvangt de Track&Trace code zo spoedig mogelijk via de mail.

Retouren

Mocht het door jou bestelde artikel(en) niet aan je verwachting voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Uiteraard stuur je het artikel onbeschadigd en ongebruikt terug met aangehecht prijskaartje. De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Sluit het ingevulde retourformulier bij het artikel in de verpakking. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, krijg je per e mail een bewijs van ontvangst. Het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort op dezelfde rekening waar van de bestelling is betaald.

Omruilen

Wil je hetzelfde artikel omruilen voor een andere maat? Mail of bel ons hier dan over zodat wij het betreffende item kunnen reserveren. Geef het omruilen ook nog aan op het retourformulier. Als wij het geretourneerde artikel in goede orde hebben ontvangen zullen wij het nieuwe aan u versturen.