Dividere gaat uitbreiden met Dividere kussens!

Henk van Os reist de wereld rond met zijn camera. Of het nu ver weg is of in eigen land, het gaat om het vangen van het moment met de camera. Architectuur, natuur, graffiti alles kan een story zijn. Dit story telling concept vertelt hij in de kledinglijn van Dividere. In de kledinglijn vind je items zoals t-shirts, blouses en jurkjes. Deze kledingstukken nemen je mee op een reis naar unieke locaties door middel van de originele prints.  Allemaal echt Oars waarbij je telkens weer een nieuw verhaal ontdekt! Je kunt de reisverhalen terug vinden op de website van Dividere. Lees ze met plezier, zo zijn ze ook beleefd en geschreven.

Er komen dit najaar ook kussens met de speciale artistieke fotoprints. De kussen zijn in verschillende maten vierkant en langwerpig, leuk om samen te combineren. Geef je huis een nieuwe look met Dividere kussens! Bepaalde prints zul je zowel op de kleding als de kussens vinden. Deze zijn onder andere gemaakt naar aanleiding van een reis door Tanzania bij een verblijf in de Maasai Mara. Maar ook een stedentrip naar New York zorgde voor prachtige foto’s voor zowel de kussens als de kleding. Ook vindt je Aziatische invloeden terug op de kussens van een reis naar China. Bij de prints is veel verscheidenheid tussen natuur , architectuur, kunst en steden. Geef je interieur een persoonlijke touch met de unieke Dividere kussens, voor elk huis wat wils! De Dividere kussens zijn verkrijgbaar vanaf het najaar 2020.

Al een aantal jaren is Dividere een zeer geliefd merk bij ons in de winkel in Franeker, de gehele collectie is nu ook in de webshop te vinden.

Dividere kussens | Levering najaar 2020