Om jullie te inspireren voor de komende feestdagen, hebben we een fotocollage samen gesteld.
Veel wolwit en zwart, een klein glimmertje, een lekkere trui, comfortabele travelkwaliteit, kortom voor elk wat wils! Geen gala en grootse gebaren, wel modieus en lekker draagbaar voor gezellige feestdagen in kleine kring.
Om de koopmomenten te verspreiden kunnen jullie ook op zondag 13 en zondag 20 december van 13:00 uur tot 17:00 uur bij ons terecht. Ook op koopavond (vrijdagen) zijn wij tot nader bericht tot 20:00 uur open. Wij zijn er elke ochtend vanaf tien uur, weten jullie dat je de hele decembermaand elke dag tot 13:00 uur gratis kan parkeren?
Mocht je toch niet naar ons willen of kunnen komen, dan kun je alle kleding, ook die op de foto staat, online shoppen in onze webshop!
Gebruik de kortingscode: feestmaand en je krijgt 20% korting op alles, uitgezonderd de nieuwe- en basiscollectie.
We sluiten een bizar jaar af, blij dat we gezond zijn gebleven en dankbaar voor jullie lieve gebaren en loyaliteit.
Er is door corona meer aandacht gekomen voor de lokale ondernemers. Dit geeft ons ook vertrouwen om vol goede moed het nieuwe jaar in te aan en weer prachtige collecties van diverse merken voor jullie in te kopen. In januari verwachten we de eerste nieuwe Anneloezen en ook zullen er dan diverse truien en kolletjes in nieuwe frisse kleurtjes op de tafels liggen.
We houden jullie op de hoogte via onze sociale media. Volg jij ons ook al op facebook en instagram? Of wil je liever persoonlijk op de hoogte worden gehouden via Whatsapp? We kunnen een seintje geven als er items van jou favoriete merk binnen komen of gewoon als we denken: Hé dat is net iets voor jou!
Stuur een app naar 06-29432001 en laat ons weten hoe jij het liefst op de hoogte wordt gehouden.
Tot Oars!