Ontdek het centrum van Franeker en alle kleding winkels. Ken jij het historische stadje al? Misschien van de Elfstedentocht of het jaarlijkse kaatsevenement de PC? Franeker heeft met zijn academisch verleden niet alleen op cultureel vlak veel te bieden, maar ook qua winkels in Franeker kun je te kust en te keur.

Het is opvallend hoe groot het aanbod kleding winkels in Franeker is. Zelfstandige kleding winkels wel te verstaan, met liefde en passie gedreven, waar behulpzaamheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Een dagje winkelen langs deze prachtige Franeker kleding winkels is de moeite meer dan waard. Je kunt je dagje kleding winkels Franeker afwisselen met een bezoek aan het beroemde Eise Eisinga Planetarium of het Martena Museum. Naast de vaste expositie met in de hoofdrol de eerste vrouwelijke studente; Anna Maria van Schuurman, is er ook een wisselende tentoonstelling met hedendaagse kunst. Of neem een kijkje in het kaatsmuseum en verdiep je in de verhalen van de PC winnaars. Tussendoor strijk je neer op een terras aan de Breedeplaats in het hart van het centrum. Hier heb je uitzicht op de fontein, geplaatst in het jaar van Leeuwarden Culturele hoofdstad.

Kom je met de auto? Parkeer deze kosteloos op het grote parkeerterrein bij Albert Heijn en Lidl. Het is slechts 5 minuten lopen naar het Franeker centrum en je hebt er de hele dag geen omkijken naar.

Tot ziens in Franeker centrum en natuurlijk tot Oars!