Fox's mode. De collectie van Fox bestaat voor het grootste gedeelde uit jurken. Vrouwen voelen zich mooi en zelfverzekerd in een kledingstuk van Foxs.

Zijn jullie al bekend met Fox’s mode? Wij verkopen dit hoogwaardige vrouwelijke merk nu een aantal jaren en krijgen er steeds meer enthousiaste klanten voor. Fox’s maakt gebruik van comfortabele stretch stoffen, grotendeels biologische katoen of viscose. Het draagt lekker en hun items hebben een prachtige pasvorm. De combinatie van deze twee eigenschappen maakt Fox’s populair! Vrouwen voelen zich mooi en zelfverzekerd in een kledingstuk van dit merk.

De collectie van Fox’s bestaat voor het grootste gedeelde uit jurken. Jurken die op of net over de knie vallen, zoals bijvoorbeeld de Unga en de Fedux. Lange jurk zoals de Ruvana, Wetewa en Yoshoda. Ook basic in zwart of blauw, zoals de Minova en Myenna. Of juist in heel veel prints: grafisch zwart wit zoals de Wosh of vrolijk gekleurd zoals de Waria en Juanita.  Er is heel veel keus, de modellen zijn mooi uitgewerkt. Stuk voor stuk bijzonder, kortom helemaal Oars. Leuke bijkomstigheid is dat Fox’s niet in elke stad van ons kleine landje vertegenwoordigd is, dus je hebt echt iets anders en origineels!

Fox's mode Fox kleding Fox jurken

Qua broeken is de Estrada pantalon een populair item. Deze komt in iedere collectie terug in een nieuwe variant. Een fijne dunne zomerbroek is de Messini met smalle pijp en een splitje aan de achterzijde. Hij heeft geen sluiting, je stapt er lekker zo in en toch heeft hij geen elastiek in de tailleband. Deze broek is verkrijgbaar in zwart, blauw en kit. Met uitlopende pijpen is er de Xukaba, een dunne zwarte broek met elastische tailleband. Je kunt deze combineren met het bijpassende jasja Xiata. Dan heb je een mooi pak! Dit jasje staat ook weer leuk over diverse jurkjes.

Fox's mode Fox kleding Fox broek

Als laatste nog een mooi basisstuk dat in elke collectie terug komt. De rok die aan twee zijden te dragen is, de Lawendro. Deze keer in heel donkerblauw met wit, maar deze rok is in iedere collectie in nieuwe prints en kleuren. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze socials in onze webshop of kom gezellig langs in de winkel!

Tot Oars!