blog tranquillo

Graag wil ik via deze blog wat meer vertellen over ons nieuwe merk: Tranquillo. Tranquillo is een duurzaam mode label dat GOTS gecertificeerd is. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard, een internationaal keurmerk dat eisen stelt aan de product van de vezels t/m de verder verwerking tot kledingstuk. Er wordt gebruik gemaakt van biologische katoen, tencel of EcoVeroviscose en er is persoonlijk contact met de producenten die onder eerlijke omstandigheden werken voor een passend loon. We ontvangen elk kledingstuk van Tranquillo in een verpakking van gerecycled plastic en voor overproductie wordt gewaakt.

En wat maakt Tranquillo leuke draagbare, ongecompliceerde mode! Het is kleurrijk en vrouwelijk, een tikkeltje retro, lekker zomers en uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie. Tranquillo laat zien dat je duurzame mode kunt produceren die goed betaalbaar is. Zo variëren de prijzen van de T-shirts van €37,- t/m €45,-. De jurkjes van Tranquillo kosten gemiddeld €79,95 en de rokjes €49,95. Zo is er een prachtig T-shirt met waterval hals en korte mouw in diverse kleuren en prints. Deze kan je combineren met de fijne tricot rokjes die een brede tailleband hebben en dan klokkend uitlopen tot net boven de knie. Er zijn jurkjes in verschillende lengtes van zowel de tricot kwaliteit (biologisch katoen) als de EcoVeroviscose.

Mijn persoonlijke favoriet van Tranquillo is het jurkje met de bandjes over de rug de E03, deze is er in een vrolijke song Bird print maar ook in effen blauw. Een ander fijn tricot jurkje is de mouwloze E01 die wat langer valt en ook verkrijgbaar is in een effen terracotta kleur en een vrolijke blauw roze boho print. Favoriet Tranquillo item van onze klanten in de winkel is de ecovero culotte in blauw roze fruity print. Combineer met het C44 T-shirt, slippertje eronder en klaar ben je om duurzaam en vrolijk de zomer in te gaan! Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze socials in onze webshop of kom gezellig langs in de winkel!

Tot Oars!