Wow! Wat een prachtige najaarscollectie van Penn & Ink dit seizoen of Penn and Ink, hoe je het maar schrijft. De lichte kleuren stralen optimisme uit, de stoffen voelen heerlijk zacht aan. Lekkere wegkruiptruien in off white en zand met bijpassende broeken. De subtiele teksten zoals ‘Today I do nothing’ of ‘Simplify your life’ passen helemaal bij de nonchalante Penn & Ink stijl.

Fijn detail: alle sweaters uit de collectie van  hebben een heerlijk fleecelaagje aan de binnenkant voor extra comfort. Uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat zelfs na de zoveelste wasbeurt het fleece laagje heerlijk zacht blijft!

Ga je voor een stylish pak, de N1042 en de N1043 of voor een stoere sweater jurk F973? Draag zo’n comfortabele broek in zware travelkwaliteit met een witte blouse en het korte grijze truitje L140. Typisch Penn en Ink, maar ook helemaal Oars! De korte sweaters en truitjes zowel in tricot als in travelkwaliteit, doen het ook leuk over een jumpsuit of lange jurk. Bekijk de najaarscollectie van Penn & Ink op onze webshop Oars mode Franeker. We hebben alle kleding op een model gefotografeerd zodat je goed kunt zien hoe het valt en gelijk kunt beslissen of het in jouw garderobe past!

Penn & Ink is al jaren een favoriet merk van Oars mode Franeker. De combinatie van stoer en stylish oftewel shabby chic is onze klanten op het lijf geschreven. Het is een tijdloos merk en kwalitatief zo goed dat je er jaren plezier van hebt. Ook kun je de items van verschillende collecties onderling weer goed combineren. Wij combineren Penn and Ink in onze winkel met merken zoals Nümph, Soft Rebels, Reb Button en Studio Anneloes. Veel kleuren in travelkwaliteit van Studio Anneloes en Penn en Ink zijn exact het zelfde zoals bijvoorbeeld zwart en donkerblauw. Zo kun je eindeloos variëren en ben je er nooit op uitgekeken!