Vanavond is het zover! De eerste modeshow na de coronaperiode, en wat hebben we er zin in! De voorbereidingen zijn al een week in volle gang, van setjes maken tot het vinden van modellen. Want nu de nieuwe collectie zo goed als helemaal binnen is, is het tijd om het te showen!

Onze modeshow is een traditie geworden en was elke keer een groot succes. Lekkere hapjes en drankjes, bijkletsen met je mede stadsgenoten en natuurlijk inspiratie opdoen en zien wat de nieuwe collectie dit jaar allemaal brengt. Het enthousiasme van de klanten is elk seizoen weer geweldig om te zien en is zeker datgene wat ons elke keer weer inspireert om een modeshow te organiseren. Zo dus ook op deze prachtige donderdag avond.

In 2019 was er tijdens het 30 jarige bestaan van Oars een modeshow buiten in de tuin georganiseerd. Je zou kunnen zeggen dat het een bijzondere ervaring was, een modeshow om niet te vergeten. En wat was het balen toen er afgelopen seizoenen vanwege corona geen modeshow gehouden kon worden. Door de coronamaatregelen was het gewoon onmogelijk om te organiseren. Maar… daarom hebben we juist alleen maar extra veel zin om nu weer een modeshow te houden!

Over de collectie gesproken, er is genoeg moois om te laten zien. Herfstige kleuren zoals oker, donkerrood, camel, donkergroen, maar ook veel wol wit. Voor ieder wat leuks! Fiona heeft voor elk model vijf setjes bij elkaar gezocht en elke ronde een ander kleuren palet. Van heerlijke warme truien tot gave broeken met printjes. Zeker leuk om naar te kijken en genoeg inspiratie om op te doen.

Vanavond zullen acht modellen vijf mooie outfits laten zien en dragen ze schoenen van Kamsma schoenen. En wil jij ook die ene mooie jurk of trui die dat model aanhad? Niet getreurd! Je hebt na de modeshow genoeg tijd om te shoppen! Wij zijn er om je te adviseren wanneer nodig. Dus heb je vanavond niks te doen? Geef je op door ons te appen of te bellen op 06-2943 2001, of stuur gerust een mailtje naar info@oarsmodefraneker.nl. We maken er een gezellige avond van met hapjes en drankjes van de Doelen!

#totOars!