Het zonnetje scheen volop en de nieuwe collecties stroomden binnen. Heerlijk alles uitpakken en de winkel mooi stylen! Wat is er een verscheidenheid in de voorjaarscollectie, de naturel tinten zijn goed vertegenwoordigd, maar nieuw daarbij zijn de goudtinten en zonnig geel en zacht oranje zoals bijvoorbeeld het culture club programma van Studio Anneloes.

Ook is er in de voorjaarscollectie veel keus in zachte pastels zoals licht geel, zacht roze, met beige en saliegroen. Ons nieuwe merk Mus & Bombon heeft prachtige items in deze tinten die verrassend goed mixen met Nümph en het groene programma van HBT. Hou je meer van fellere kleuren, dan heeft Fox’s prachtige uitgesproken prints en ook van Oars Froulju zijn er fijne truitjes in diverse frisse tinten. Verder hebben we een hele wand vol met blauwtinten van heel licht ijsblauw, denk aan Penn & Ink tot aan kobalt en donkerblauw van TQ Amsterdam in heerlijke travelkwaliteit. Het blauw afgewisseld met framboos rood is er in lieve retro truitjes en printjes van Pretty Vacant en bij blauw hoort natuurlijk jeans.

Rechte pijp, Flair pijp, wijde pijpen, culotte, je kunt te kust en te keur, Red Button heeft het allemaal. In verschillende kleuren en printjes, zoals de bébé crp vichy die ook super leuk is te combineren met de blazer van Penn & Ink. Elsewhere heeft een programma met krijtstreepjes in Kiezel en donkergrijs en natuurlijk mag de lage kruis broek niet ontbreken! Voor de zwart-fans is er het basic travel programma van Studio Anneloes en TQ Amsterdam, een prachtige jurk en jumpsuit van HBT.

De diversiteit in de voorjaarscollectie is groot, van alle merken, behalve van I-coni-k want dat komt later, is het grootste part binnen en ik zou zeggen kom gezellig een keer langs. Ook kun je de gehele voorjaarscollectie bekijken in onze webshop en kijk voor outfitinspiratie ook eens op onze socials. Tot Oars!