ICNK Amsterdam

Dit is de nieuwe naam van het voorheen genoemde I-coni-K. De naam I-coni-K was met veel zorg en creativiteit uitgezocht, echter doordat tegenwoordig ook andere merknamen te veel overeen kwamen met I-coni-K is er voor gekozen de naam te veranderen naar ICNK Amsterdam. 

De collectie blijft wel hetzelfde als wat gewend is, de jaren ‘70 geïnspireerde kekke prints, kleuren, flair broeken en ga zo maar door! Met comfort en vrouwelijkheid als focus. Items waar je eindeloos mee kan combineren, speels en classy. Zo ben je nooit saai gekleed maar ook niet overdressed.

Goed om te weten is dat alle items op een duurzame en eerlijke manier zijn geproduceerd. Zo kiest ICNK Amsterdam zorgvuldig uit met welke productie-partners ze samen willen werken. 

De voorjaarscollectie van ICNK Amsterdam is wederom verrassend en hangt ook bij ons in de winkel! Leuke flair broek met retro print in blauw met oranje, maar ook flared broeken in oranje en wit. Leuk te combineren met de bijpassende tops en truitjes, zo kun je een pak creëren of de items los van elkaar dragen.

Shop alle items in de winkel of in onze webshop. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor dagelijkse outfit inspiratie. Wil je als eerste op de hoogte zijn de laatste nieuwtjes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!