De betaalbare travelkwaliteit van TQ Amsterdam is onze nieuwste aanwinst. Kleding die lang meegaat, tijdloos is en die je bij alle gelegenheden kan dragen. We vertellen je er graag wat meer over.

 

De ontwerpster van TQ Amsterdam had de vrouw voor ogen die ‘s morgens eerst het huis aan kant maakt, op de fiets doorgaat naar haar werk er terug naar huis eerst nog wat boodschappen doet. De vrouw die graag goed gekleed gaat maar met een nuchtere praktische inslag kiest voor comfort.

Zo is de prachtige basiscollectie ontstaan die het hele jaar door kan worden aangevuld.

Twee mooie blazers een kort en een lang model, een broek, jumpsuit en een jurkje! Alle modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw in de maten S t/m XXL. Draag het met een sneaker, een stoere boot of hakje. Het kan allemaal met TQ Amsterdam, maar net waar jij je fijn bij voelt!

Ook belangrijk te benoemen is dat de Europese fabriek waar TQ Amsterdam geproduceerd wordt een BSCI A status heeft, dat wil zeggen dat de werknemers in de fabriek in goede omstandigheden werken waarbij alle internationale verdragen gewaarborgd worden.

TQ Amsterdam
betaalbare travelkwaliteit TQ Amsterdam
TQ Amsterdam betaalbare travelkwaliteit

Bekijk hier onder het filmpje waarin alle items voorbij komen! Zowel in de winkel als online kun je de gehele collectie bewonderen.