Muziek, kleding, mensen, ja het kon allemaal weer. Na bijna twee jaar hebben we eindelijk een modeshow met onze najaarscollectie mogen houden! En wat was het een succes!

Donderdag 30 september was het dan zover, de welbekende modeshow in samenwerking met Kamsma schoenen. Het moment waar wij als winkel eindelijk de najaarscollectie mochten showen. Vanaf half acht waren alle gasten van harte welkom in de winkel, nadat ze hun qr hadden laten scannen natuurlijk, en om acht uur kon de modeshow beginnen. Alle gasten werden verwelkomd met een lekker drankje en Fiona en Hammie begonnen de avond met een welkomst woordje, waarin er iets over onze najaarscollectie en de kleuren van dit seizoen werd verteld.

De muziek ging aan en lopen maar! Één voor één kwamen de modellen door de deur lopen, met de eerste ronde lichte tinten, want winterwit is het nieuwe zwart! De witte blouse kwam veel voorbij, onder een korte trui of een spencer. Zo volgden nog meer rondes, waarin de modellen per groep van vier eenzelfde kleur-en sfeerbeeld toonden. De geel met blauwe set bijvoorbeeld van HBT, gestyled met blauwe pumps! En wat vond je van de prachtige paarse jurk van Nümph met hoge boots. Corduroy, vegan leather, lurex truitjes, kant, ruitjes, suedine, het zat allemaal in de show. Of je nou gaat voor casual, stoer, stylish of vrouwelijk er is voor elk wat wils in bijna altijd comfortabele materialen. En door de mix van merken allemaal net even Oars!

*tekst gaat verder onder de foto’s*

Het was een zeer geslaagde avond en we hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van onze gasten. Ook zijn er veel foto’s gemaakt die je allemaal hier kunt bekijken. Volg ons op facebook en instagram om up to date te zijn van wat er allemaal binnenkomt van de nieuwe collectie en voor een kijkje achter de schermen.

We willen alle modellen, catering, en gasten erg bedanken voor het komen en het verzorgen van een leuke avond. Wilt u de volgende keer ook graag naar de modeshow komen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die het nieuws over modeshows en andere dingen te horen krijgt. 

Tot Oars!