Wauw, wat een fantastische najaarscollectie van I-coni-K! De Iconik mode is stoer, vrouwelijk, draagbaar, maar ook onderscheidend, kortom helemaal Oars! I-coni-K bezit een complete collectie waarvan je alle items met elkaar kunt combineren maar het matcht ook weer goed met onze andere merken. Zo passen de teddy jasjes en vesten weer precies bij het vegan leather en corduroy van Red Button.

De geruite i coni k blazer staat fantastisch bij de Kristina pantalon van HBT, zowel de matte als de silverspray. Het kimy bomberjack silverspray van HBT past precies bij de ruitbroek van i coni k. Het vegan leather van I-coni-K combineert leuk met de korte wolwitte sweater van Penn & Ink F972 of als je wat gekleder wilt, de leopard wrap blouse of het poppy circle shirt van Studio Anneloes. De Astrid Fancy knit van I-coni-K, ook een echte eye-catcher, kan op alle zwarte broeken van Studio Anneloes of als je voor casual gaat, op de stoere cargo pants van Red Button. Hou je het liever licht dan past de trui ook weer perfect op de broek van Penn & Ink in de kleur moonstruck. 

Patchwork is een nieuwe trend dit najaar, zo brengt iconik kleding de Annelotte blouse. Deze kleurt prachtig bij de kokerrok van Nümph, de numalone skirt, in de kleur Cathay Spice. Zo heb je een elegante en super vrouwelijke set. Prints zie je veel in iconik kleding, daarin is I-coni-K heel sterk. Zo zie je in deze najaarscollectie de koeienvlek print: hierin zijn een blazer en een flair broek in stoere jeans kwaliteit, echt iconik mode!

In een volgend programma komen flair broeken in gave retro prints, hier is I-coni-K bekend mee geworden. Dit geldt ook voor de voile kwaliteit, waar een prachtige jurk van is gemaakt. Deze variatie maakt i coni k tot een compleet merk voor diverse kleed momenten en gelegenheden. Belangrijk gegeven is dat alle producten van I-coni-K op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd worden. Er is een strenge selectie aan vooraf gegaan om de juiste productiepartners te vinden en het merendeel van de najaarscollectie van I-coni-K wordt in Turkije geproduceerd. Iconik mode is dus niet alleen mooi maar ook duurzaam. 

Ontdek I-coni-K! Kijk ook in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel.

Tot oars!