Oars en Elsewhere zijn al jaren lang een setje. De eigenzinnige stijl van Elsewhere is Oars op het lijf geschreven. De Elsewhere mode is onderscheidend, maar wel draagbaar door de comfortabele materialen. Zo zijn veel broeken en rokken voorzien van een elastische of brede tricot band. De viscose jersey die in elke collectie terugkomt blijft prachtig van kleur en model evenals de travelkwaliteit. Kenmerkend voor Elsewhere kleding is asymmetrie, deelbare ritsen, bijzondere kragen, veelvuldig gebruik van zwart en speciale details.

De collectie kent een grote diversiteit, met name door het gebruik van verschillende stoffen. Ook kun je de kledingstukken van Elsewhere, die je al hebt aangeschaft, weer moeiteloos combineren met nieuwe collecties, het is een stijl die tijdloos is. Onder het kopje Elsewhere sale, op onze webshop, vind je wellicht nog een leuk kledingstuk voor de helft van de oorspronkelijke prijs.

Als Oars geven wij onze eigen draai aan de kleding van Elsewhere, door het mixen met onze andere merken, zoals bijvoorbeeld Studio Anneloes. De travelkwaliteit van Studio Anneloes past perfect bij Elsewhere kleding, bijvoorbeeld de Franka 3.0. broek of de downstairs bonded trousers. Ook de artistieke T-shirts van Dividere laten zich goed combineren met Elsewhere en geven voor wie dat leuk vindt meer kleur aan de collectie. Deze collectie van Elsewhere bevat een culotte en rok van vegan leather. Van het merk I-coni-k hebben wij ook een mooie rok en broek van vegan leather, die leuk passen bij korte tops van Elsewhere, zoals de Suus top.

Nieuw dit seizoen is een kleine flash collectie die achter de hoofdcollectie Elsewhere mode komt. Hierin zit bijvoorbeeld de stoere Senne tregging die leuk samengaat met gebreide jurkjes en spencers van Nümph. De Sien blouse en Senna top van Elsewhere mode zijn met hun kleine glitterdraadje ook leuk voor de komende feestdagen. Kortom, neem een kijkje in de winkel of op de webshop en ontdek Elsewhere kleding bij Oars!